skip to Main Content

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je diverse veelgestelde vragen.

1.) Kan iedereen deelnemen aan de bootcamp trainingen? Ik denk dat ik niet fit genoeg ben..
– Iedereen vanaf 16 jaar mag deelnemen aan onze bootcamp trainingen. Wij zullen zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen aan onze lessen. Wij zullen aangepaste oefeningen bieden wanneer dat nodig is en wij zullen zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis zal gaan. Mocht je een blessure hebben of andere medische bijzonderheden, geef dat dan van te voren aan bij één van onze trainers en zij zullen zorgen voor een goed alternatief.

2.) Ik kan/mag niet hardlopen maar ik wil wel graag meedoen met de bootcamp trainingen, kan dit?
– Op sommige locaties verzamelen wij op één plek en vanuit daar gaan we hardlopend naar één of meerdere locaties om de bootcamp training voort te zetten. Het is verstandig om van tevoren contact op te nemen met de trainer die de les geeft waarbij jij de les wilt gaan volgen, en aangeeft dat je graag wilt komen maar dat het hardlopen niet gaat. Zo kan de trainer daar rekening mee houden. Ook raden wij dan aan om op de fiets naar de verzamelplek te komen en per fiets naar de trainingslocatie te gaan.

3.) Ik ben zwanger maar wil wel graag blijven bootcampen, kan dit?
– Het is hartstikke goed om lekker te blijven sporten tijdens je zwangerschap, maar houd er wel rekening mee dat er ontzettend veel met jouw lichaam gebeurd. Je voelt zelf het beste aan of het sporten nog goed te doen is of dat het te intensief wordt. Voor zwangere vrouwen is hardlopen een grote belasting op de bekkenbodem spieren. Wij raden dan ook vooral aan om op de fiets naar de verzamelplek te komen en per fiets naar de trainingslocatie te fietsen. De trainer zal alternatieven bieden voor de oefeningen die niet meer door een zwangere vrouw uitgevoerd mogen worden.

4.) Mag ik mijn lessen doorschuiven en meenemen naar een andere week op het moment dat ik een weekje niet kan komen trainen?
– Het klinkt heel erg streng maar nee, dit mag niet. Bij de maand en halfjaar abonnementen zal je je aantal trainingen moeten opmaken van maandag t/m zondag. Wanneer je onverhoopt niet kan komen trainen zullen deze trainingen niet doorschuiven. Hier hebben wij rittenkaarten voor.

5.) Ik heb een tijdje geleden een rittenkaart gekocht maar ik heb toch geen tijd om te komen sporten bij jullie, kan ik mijn geld terug krijgen?
– Nee helaas, dit is niet mogelijk. Wij geven geen geld terug na het aanschaffen van een rittenkaart.

6.) Ben ik verplicht om op één locatie te blijven sporten of mag ik ook deelnemen aan de lessen op een andere locatie?
– Ja zeker, wanneer je bij V.E.T. sport ben je welkom op alle locaties.

7.) Zit ik vast aan bepaalde dagen/tijden van de bootcamp trainingen?
– Nee hoor, je zit niet vast aan bepaalde dagen/tijden. Je hebt alle vrijheid om te komen wanneer jij wilt. Meld je van tevoren even aan voor de les en je bent van harte welkom!

8.) Ik wil een keer een vriend/vriendin meenemen, mag dit?
– Iedereen is welkom bij ons. Een proefles is gratis. Mocht er iemand vaker zijn geweest dan kost een losse les 10,- euro.

9.) Moet ik iets meenemen naar de training toe?
Het is verstandig om zo min mogelijk mee te nemen naar de trainingen.
De sleutels kan je kwijt bij onze trainers en je kan eventueel je jas in de auto kwijt. Het is prettig om alleen een flesje water mee te nemen voor tijdens de training.

Back To Top