skip to Main Content

Trainers

Marcel Beishuizen

Marcel Beishuizen

Sinds juni 2013 ben ik de oprichter en eigenaar van V.E.T.. Nadat ik mijn opleiding op het CIOS heb afgerond, ben ik gaan werken in de fitnessbranche. Bij gebrek aan doorgroeimogelijkheden heb ik een opleiding tot vitaliteitscoach afgerond en ben ik V.E.T. gestart. Wat begon als een hobby met één bootcamp training in de week, is uitgegroeid tot een enorm mooi bedrijf met inmiddels vier trainers en zeven dagen in de week bootcamp aanbod. Daar ben ik natuurlijk ontzettend trots op! Mensen omschrijven mij als een ambitieus, sociaal en professioneel persoon. Naast de bootcamp trainingen geef ik ook personal training, bedrijfsbootcamp en kinderfeestjes.

Jeroen Geleijnse

Jeroen Geleijnse

Sinds begin 2018 ben ik trainer bij V.E.T.. Door de goede organisatie en fijne wijze van werken kan ik bij V.E.T. mijn ei kwijt als trainer. Ik vind het heerlijk om voor de groep te staan en het beste uit mensen naar boven te halen. Mijn achtergrond ligt bij Defensie. Ik ben werkzaam als groepscommandant en vind het fijn om met mensen samen te werken. Deze ervaringen probeer ik altijd zoveel mogelijk te delen, met name op de dinsdagavond met de les ‘Army Style’. Mensen omschrijven mij als een positieve en gedreven trainer die een passie heeft voor het geven van trainingen waarbij mensen met een glimlach op hun gezicht de grenzen verleggen.

Papito Reigina

Papito Reigina

Mijn naam is Papito Reigina. Ik ben 35 jaar oud en oorspronkelijk kom ik uit Curaçao. Op dit moment woon ik in het mooie Zeist. Sinds januari 2019 verzorg ik bootcamp trainingen voor V.E.T. en dat doe ik met ontzettend veel plezier! Mijn passie voor sport begon toen ik 18 jaar oud was. In 2014 ontdekte ik Calisthenics en sindsdien ben ik helemaal verliefd op de sport. Calisthenics is trainen met eigen lichaamsgewicht, deze trainingen doe je voornamelijk buiten. In 2016 besloot ik om van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik de Aalo opleiding Calisthenics Instructeur gaan volgen. Tijdens mijn bootcamp trainingen vind ik het belangrijk dat iemand op de juiste manier traint met de juiste houding. Daarnaast hou ik van een plezierige sfeer, hou ik van grapjes tussendoor maar laat ik je ook zeker hard werken! Hopelijk zie ik je binnenkort in één van mijn trainingen.

Larissa Van Meerten

Larissa van Meerten

Al vanaf het begin ben ik betrokken bij V.E.T. en sinds begin 2016 geef ik bootcamp trainingen, personal training, bedrijfstrainingen en Body Balance vanuit V.E.T.. Daarnaast zorg ik achter de schermen voor alle leuke extraatjes die we vanuit V.E.T. aanbieden. Na het afronden van de dansacademie ben ik mij in 2015 gaan verdiepen in bikini fitness. Na drie wedstrijden te hebben gedraaid, ben ik verder gaan leren als fitness coach en vitaliteitscoach. Tijdens mijn trainingen vind ik het belangrijk dat de oefeningen technisch goed worden uitgevoerd, mensen plezier hebben in het trainen én dat ze het beste in zichzelf naar boven halen. Je kan altijd veel meer dan je zelf denkt!

Mark Van De Grift

Mark van de Grift

Nadat ik in 2015 ben teruggekomen van een wereldreis, ben ik fanatiek begonnen met bootcampen bij V.E.T.. Sinds begin 2018 geef ik daarbij ook bootcamptrainingen. Het is een mooie aanvulling op mijn dagelijkse werk als trainer/coach in de HR. Daar ben ik vooral bezig met de persoonlijke ontwikkeling op werk- en loopbaangebied; V.E.T. biedt mij de kans dit ook op fysiek gebied te doen! Daarnaast zie je me veel in de sportschool en ben ik een fanatiek obstacle runner. Bij bootcamp kan ieder op een eigen niveau trainen. De trainingen staan voor mij in het teken van plezier en vooruitgang!

Back To Top