skip to Main Content

Personal training

V.E.T. biedt personal training aan in Zeist, Bilthoven en omgeving Utrecht. Aan huis, in het bos of in de sportschool.

Personal training is een training voor jou als individu, helemaal afgestemd op jouw fysieke gezondheid en doelstellingen. We zullen altijd beginnen met een kennismakingsgesprek, waarin we jouw doelstellingen bespreken. Als het na het gesprek van beide kanten goed voelt, kunnen we aan de slag gaan met het bespreken van het plan van aanpak en natuurlijk het trainen.

Techniek staat bij ons voorop. We zullen beginnen met het bekijken van jouw fysieke gesteldheid en vanuit daar bouwen we verder naar jouw doelstelling. Wij proberen het voor jou zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. We zullen de agenda’s naast elkaar leggen en kijken wanneer de trainingen voor jou het beste uitkomen.

Een training duurt gemiddeld 60 minuten. We kunnen een plan maken voor een aantal weken of maanden, maar het is ook mogelijk om losse trainingen in te plannen.

Personal training is voor iedereen! Of je nu wilt afvallen, aankomen, gespierder worden, sterker worden, conditie wilt opbouwen, lekkerder in je vel wilt zitten of gewoon even tijd voor jezelf wilt. Wij zorgen voor leuke, professionele en uitdagende trainingen. Personal training kan alleen, maar wanneer jij het prettiger vindt om dit samen met een vriend(in) te doen, is dit ook mogelijk.

Deze trainingen worden gegeven door Marcel of Larissa.

De beste investering is de investering in jezelf! Wil jij graag vrijblijvend meer informatie en ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan hier ons contactformulier in.

Testimonials

Back To Top