skip to Main Content

Personal training

V.E.T. biedt personal training aan in Zeist, Bilthoven en omgeving Utrecht. Dit bieden wij aan huis, in het bos of in de sportschool.

Personal training is een individuele training. Wij hebben de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis om jou een training te bieden dat helemaal is afgestemd op jouw doelstellingen en gezondheid. In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw doelstellingen en wensen. Als het klikt, bespreken we het plan van aanpak en gaan we beginnen met trainen.

Techniek staat bij ons voorop. We bekijken jouw fysieke gesteldheid en ervaring. Vanuit daar bouwen we verder naar jouw doelstelling. De training stemmen we helemaal af op jouw niveau. Een training duurt gemiddeld 60 minuten. We maken een plan voor een aantal weken of maanden. Het is ook mogelijk om eens in de zoveel tijd een personal training te doen.

Personal training is voor iedereen! Wat je doel ook is: afvallen, aankomen, gespierder worden, sterker worden, conditie opbouwen of herstellen van een blessure. Wij zorgen voor een professionele en uitdagende training op een moment dat het voor jou uitkomt. Wil je een personal training met een vriend(in)? Dat is ook mogelijk. Een personal training wordt gegeven door Marcel of Larissa.

De beste investering is de investering in jezelf! Dus wil je meer informatie en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan hier ons contactformulier in.

Testimonials

Back To Top