skip to Main Content

Personal training – Zeist, Bilthoven en omgeving Utrecht

Op zoek naar personal training in Zeist, Bilthoven of omgeving Utrecht? V.E.T. biedt personal training aan huis, in het bos of in de sportschool aan. Halverwege 2019 openen wij onze eerste eigen indoor trainingslocatie waarin wij personal training, smallgroup trainingen, yoga, pilates en bodybalance lessen gaan aanbieden.

Personal training: wat kan je verwachten?

Personal training is een individuele training. Wij hebben de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis om jou een training te bieden dat helemaal is afgestemd op jouw doelstellingen en gezondheid. In een kennismakingsgesprek waarbij we elkaar face to face ontmoeten bekijken wij of er een klik is en of het van beide kanten goed aanvoelt. We bespreken jouw wensen en doelen en aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak.

Onze trainingen duren gemiddeld 60 minuten, tenzij anders is besproken. Tijdens onze personal trainingen staat techniek voorop. We bekijken jouw fysieke gesteldheid en ervaring en we willen dat je goed, veilig en pijnvrij beweegt. Vanuit daar bouwen we verder naar jouw doelstelling. Mocht je het prettig vinden om ook zelf aan de slag te gaan, kunnen we je helpen met trainingsschema’s die aansluiten op de één op één trainingen die we samen doen.

Op zoek naar personal training in Zeist, Bilthoven of Utrecht?

Personal training is voor iedereen! Wat je doel ook is: afvallen, aankomen, gespierder worden, sterker worden, conditie opbouwen of herstellen van een blessure. Wij zorgen voor een professionele en uitdagende training op een moment dat het voor jou uitkomt. Wil je een personal training met een vriend(in)? Dat is ook mogelijk. Een personal training wordt gegeven door Marcel of Larissa.

De beste investering is de investering in jezelf! Dus wil je meer informatie en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan hier ons contactformulier in.

Testimonials

Back To Top