skip to Main Content

Bedrijfsbootcamp, small group trainingen en yoga- en pilates lessen.

Vanuit V.E.T. bieden wij ook bedrijfsbootcamp en yoga en pilates aan op locatie in Zeist, Bilthoven, Odijk, Bunnik en omgeving Utrecht.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat sporten met collega’s voor een betere sfeer op de werkvloer zorgt. Daarnaast bevordert bewegen je algehele gezondheid en het verlaagt het ziekteverzuim. Een groot voordeel voor de werknemer is dat er voorafgaand, in de pauze of direct na het werk gesport kan worden (dicht)bij kantoor.

Bedrijfsbootcamp

Tijdens de trainingen maken we gebruik van kettlebells, touwen, autobanden, slamballs, ladders, elastieken en TRX banden. Je doet oefeningen waarbij je alleen jouw lichaamsgewicht gebruikt. Elke training is gevarieerd en uitdagend. De oefeningen doen we met alle collega’s, in duo’s of individueel. Samenwerking, variatie en plezier staan voorop!

Wij kunnen op locatie komen, maar jullie zijn met het team ook welkom op onze locatie op de kwikstaartlaan 30 in Zeist.

Naast de bedrijfsbootcamp kunnen wij ook yoga- en pilates lessen aanbieden op locatie.
Wij bieden verschillende soorten yoga aan waarin je werkt aan je flexibiliteit, balans en mobiliteit. Een heerlijke manier om een stressvolle dag af te sluiten.

 

Interesse in een bootcamp of een yoga/pilates les voor jouw werknemers?  Neem dan contact met ons op!

Opdrachtgevers

Voor onderstaande bedrijven heeft V.E.T. al diverse uitdagende trainingen mogen samenstellen. Geven we bij jouw bedrijf de volgende bedrijfsbootcamp?

Testimonials

Back To Top