skip to Main Content

Bedrijfsbootcamp en Body Balance

Vanuit V.E.T. bieden wij ook bedrijfsbootcamp aan op locatie in Zeist, Bilthoven, Odijk, Bunnik en omgeving Utrecht.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat sporten met collega’s voor een betere sfeer op de werkvloer zorgt. Daarnaast bevordert bewegen je algehele gezondheid en het verlaagt het ziekteverzuim. Een groot voordeel voor de werknemer is dat er voorafgaand, in de pauze of direct na het werk gesport kan worden (dicht)bij kantoor.

Bedrijfsbootcamp

Tijdens de trainingen maken we gebruik van kettlebells, touwen, autobanden, slamballs, ladders, elastieken en TRX banden. Je doet ook oefeningen waarbij je alleen jouw lichaamsgewicht gebruikt. Elke training is gevarieerd en uitdagend. De oefeningen doen we met alle collega’s, in duo’s of individueel. Samenwerking, variatie en plezier staan voorop!

Body Balance

Sinds april 2018 bieden we ook Body Balance aan op locatie. Omdat ontspanning net zo belangrijk is als inspanning. Body Balance is een mix van yoga, Tai Chi en pilates. In deze les werk je aan je balans, flexibiliteit, kracht en ontspanning. We gebruiken geen materiaal.

Interesse in een bootcamp of een Body Balance les voor jouw werknemers?  Neem dan contact met ons op!

Opdrachtgevers

Voor onderstaande bedrijven heeft V.E.T. al diverse uitdagende trainingen mogen samenstellen. Geven we bij jouw bedrijf de volgende bedrijfsbootcamp?

Testimonials

Back To Top